Kiefer Sutherland

Daugybę apdovanojimų susižėręs kanadiečių aktorius, dainų rašytojas, prodiuseris Kiefer Sutherland prie savo pavardės gali rasti ne tik nuopelnų ir apdovanojimų sąrašą, bet taip pat ir kiek kitokio pobūdžio prierašą, kuris daug kam gali būti nelabai žinomas. Kyla klausimas, kas tai per prierašas ir kodėl galėtų būti kažkam negirdėtas?!

 

Nors dabar K. Sutherland yra gerai žinomas veikėjas, puikiai vertinamas pasaulio mastu, praeityje jis yra sėdėjęs kalėjime už tai, kad net keturis kartus buvo sučiuptas vairuojantis girtas. Tačiau jo bausmė nesitęsė ilgai ir įkalinimo įstaigoje vyras praleido tik kiek daugiau nei mėnesį. Būtent dėl šios priežasties ir galima teigti, kad nemažai visuomenės daliai tai galėtų būti staigmena, nes bausmė truko trumpai, o ir žiniasklaida šios žinios smarkiai neviešino.

 

„Pirmasis dalykas, kurį prarandi peržengęs kalėjimo duris, yra tavo orumas.“ – atviravo aktorius viename iš interviu po išėjimo į laisvę.

 

K. Sutherland taip teigė, kad patirtį ir emocijas, kurias sukaupė dirbdamas kalėjimo virtuvėje, skalbykloje bei leisdamas laiką pačioje kameroje, vyras naudoja rašydamas dainų tekstus. Jis pripažįsta, kad išgyvenimai jam padeda kurti, judėti pirmyn ir tokiu būdu toliau tęsti sėkmingai pradėtą karjerą.

 

Nepaisant to, kad vyras įkalinimo įstaigoje praleido tik šiek tiek daugiau nei mėnesį, ši patirtis paliko nemažą įspaudą jo gyvenime. Išėjęs į laisvę K. Sutherland jautėsi praradęs dalelę savęs, tačiau būtent tai ir padėjo jam išreikšti save dainomis ir atliekamais vaidmenimis, kurie stulbino žiūrovus. Taigi, net sunkiausios ir netikėčiausios patirtys gali padėti atsiskleisti ir išreikšti save.

 

Teksto autorė: Domantė Deveikytė

Dalintis