Garsusis komikas ir aktorius Tim Allen, rytoj švenčiantis savo 67-ąjį gimtadienį, jau daugybę metų linksmina publiką ir dovanoja puikius reginius žiūrovams. Tačiau dar ankstyvoje jaunystėje vyrui teko susidurti su teisėsauga ir atlikti daugiau nei 2 metų laisvės atėmimo bausmę.

 

Komikas buvo sulaikytas oro uoste už tai, kad su savimi turėjo ir gabeno daugiau nei 650 gramų kokaino. Po šio įvykio sekė ir kaltinamas už vairavimą apsvaigus. Dėl to T. Allen turėjo baigti reabilitacijos kursus, siekiant sumažinti piktnaudžiavimą alkoholiu. Pats vyras apie šį gyvenimo etapą kalba pakiliai ir didžiuojasi, kad kursai padėjo ir jis daugiau nei 20 metų sugebėjo išlikti blaivus, visiškai atsisakyti alkoholio. O kalėjimą T. Allen įvardina kaip geriausią įstaigą mokytis nuolankumo ir prisitaikymo, nes, anot jo, būtent ten įgyta patirtis padėjo vyrui pritapti ir susitapatinti su šeimos nariais, draugais bei nukreipti savo gyvenimą į tikslų kūrimą ir jų siekimą.

 

Taigi, tokia komiko žinutė aiškiai parodo, kad įkalinimo įstaigoje sukaupta patirtis padėjo jam atrasti tikrąjį kelią, identifikuoti savo norus ir juos įgyvendinti. Apibendrinant galima teigti, jog T. Allen be skandalingos praeities neturėtų tokios sėkmingos dabarties.

 

Teksto autorė: Domantė Deveikytė

Dalintis