Paris Hilton

Didžiausio pasaulyje viešbučių tinklo Hilton paveldėtoja, naktinių vakarėlių liūtės ir pervertintos garsenybės titulus užsitarnavusi Paris Hilton yra vertinama labai kontraversiškai. Vieniems ji nepakartojama aktorė ir muzikos dievaitė, kitiems – eilinė garsenybė, kuri yra linkusi nepaklūsti niekam, netgi įstatymams.

 

P. Hilton į policijos akiratį yra pakliuvusi daugybę kartų. Pirmasis jos nusižengimas buvo užfiksuotas, kai įžymybė sėdo už vairo būdama neblaivi. Už tai jos teisės buvo laikinai atimtos, tačiau P. Hilton ir toliau drąsiai važinėjo su negaliojančiu vairuotojo pažymėjimu. Po šiek tiek laiko moteris buvo užtikta automobilyje rūkanti marihuaną ir apsvaigusi nuo kokaino. Nors šis nusikaltimas buvo jau ne pirmas įžymybės sąraše, ji išvengė kalėjimo ir sulaukė tik vienerių metų lygtinio paleidimo, per kurį negalėtų nusižengti, viešųjų darbų bei piniginės baudos. Galiausiai P. Hilton pažeidė lygtinio paleidimo taisykles, nes vėl vairavo išgėrusi. Už šį pakartotinį nusižengimą moteriai buvo skirta 45 dienų laisvės atėmimo bausmė.

 

Toks nuosprendis garsenybę tikrai paveikė – ji viešai prisipažino, kad jaučiasi išsigandusi ir tuo pačiu kalta dėl savo nusižengimų. Išėjusi iš įkalinimo įstaigos moteris atskleidė, kad tokia patirtis jai buvo atspirties taškas, padedantis augti ir tobulėti. Ji galėjo atsiriboti nuo viešumo, žurnalistų ir skirti daugiau laiko sau bei kūrybai. Kaip ji pati teigė, atlikusi bausmę dabar jaučiasi labiau subrendusi ir atradusi naujų tikslų.

 

Nemažos visuomenės dalies nuvertinta P. Hilton suprato savo nusikaltimų svarbą, atsakė už nusižengimus ir iš kalėjimo grįžo pasikeitusi. Moteris daugiau nei karto nepateko į pareigūnų akiratį ir toliau sėkmingai tęsia savo kaip aktorės bei dainininkės karjerą iki dabar, nors vis dar sulaukia aplinkinių klijuojamos nusikaltėlės etiketės dėl savo praeities.

 

Teksto autorė: Domantė Deveikytė

Dalintis