Giving Tuesday

Iniciatyva Giving Tuesday

Gruodžio mėnuo yra ypatingas. Jis nešasi su savimi specialią žinutę, skatindamas daugiau dėmesio skirti aplinkiniams, atsižvelgti į kitų emocijas ir išgyvenimus, padėti tiems, kuriems pagalbos reikia.

 

Per paskutinį metų mėnesį skatiname padėdami kitiems, o tai suteiks grįžtamąjį ryšį ir Jums – šilumą ir dėkingumą iš tų, kurie nuoširdžiai laukia pagalbos. Juk gerumas skatina gerumą, rūpestis – rūpestį, o altruizmas ir pagalba – nuoširdų dėkingumą ir šilumos pliūpsnį. Geri darbai neturi galiojimo datos, „trendo“ ar nusidėvėjimo laipsnio. Jie yra ilgaamžiai, madingi visais laikais ir nešantys žinutę apie prasmę bei rūpestį. Kartu su aukok.lt iniciatyva skatiname būti tais, kurie stengiasi dėl kitų ir nori tapti davėju, pradėsiančiu užburtą ratą, kuriame kiekvienas gavėjas galės tapti davėju, įrodydamas, kad gerumas nesidėvi ir nepraranda savo vertės.

 

Kiekvienas iš jūsų galite prisidėti prie pasaulinės gerumo iniciatyvos Giving Tuesday, kai būtent šiais metais gruodžio pirmoji diena tampa labiau apie kitus nei apie save.

 

2020 gruodžio 1d. apsivilk savąjį gerumą ir paaukok tiems, kuriems tavo auka yra reikalinga.

 

Mūsų organizacijai paaukoti gali čia: https://www.aukok.lt/projektai/Islaisvinkime-uzdarytas-svajones.

Dalintis