Dovanėlės jaunuoliams

Dovanėlės jaunuoliams
Šventės jau praėjo, o mes vis dar saugome dovanėles, skirtas vaikinams įstaigoje… Tikėjomės, kad šią savaitę jau pavyks jas nuvežti į Kauno tardymo izoliatorių ir įteikti. Tačiau paaiškėjo, kad įstaiga šiuo metu yra išleidusi įstatymą, kuris draudžia priimti laiškus, siuntinius, o tuo labiau pašalinius žmones. Esame bejėgiai šioje situacijoje.
 
Dabar galime tik laukti palankesnių aplinkybių ir galimybės pagaliau perduoti dovanėles. Nėra aišku, kiek reikės laukti. Tai gali trukti savaitę, mėnesį, o gal net užsitęsti ir iki Šv. Velykų. Kad ir kaip būtų, dovanėlės šiuo metu saugiai yra pas mus, o apie visus tolimesnius veiksmus būtinai Jums pranešime, kai tik kažkas paaiškės!
 
Dalinamės su Jumis dovanėlių turiniu, kad iš arčiau pamatytumėte, kas laukia vaikinų. Dar kartą dėkojame kiekvienam, prisidėjusiam prie šios staigmenos!
Kiekviename maišelyje yra:
 
Svajonių dienoraštis – kad vaikinai galėtų kelti sau iššūkius, kurti norus ir taip geriau save pažinti.
 
Svajonių dienoraštis
 
 
Specialiai jiems sukurta atvirutė su palinkėjimu viduje – kad vaikinai pajustų palaikymą ir šilumą iš visuomenės.
 
Atvirutė jaunuoliams
 
 
Jaučio skulptūrėlė – 2021 m. simbolis, kad šie metai jiems būtų sėkmingi ir palankūs.
 
Jaučio skulpturėlė
 
 
Užrašų knygutė, rašiklis ir skirtukas – kad turėtų priemonių minčių išreiškimui raštu ir nepamirštų daugiau skaityti, šviestis. Bei šokoladas – kad suteiktų energijos, laimės ir dieną padarytų saldesnę bei šviesesnę.
 
Kitos dovanėlės jaunuoliams
 

Dalintis