Kovo iššūkis: pradžiugink kitą žmogų

Kovo iššūkis
Kovo 20 d. minėsime Tarptautinę laimės dieną! Dėl šios priežasties antras mūsų skelbiamas iššūkis – per mėnesį padaryti bent VIENĄ darbą, kuris pradžiugintų artimą, o gal netgi ir nepažįstamą žmogų.
 
Geru darbu suteikę džiaugsmo kitam, gausime atgalinį ryšį sau – pasitenkinimo ir laimės jausmą. Juk geri darbai grįžta geru. Skirdami bent truputį daugiau dėmesio aplinkiniams, ne tik pagerinsime jų dieną, bet ir paskatinsime juos toliau tęsti neatlygintinus darbus. Užkrėskime vienas kitą geru pavyzdžiu, savanaudiškumą patraukdami į šalį ir pradžiugindami šalia esančius.
 
Skatiname būti kūrybingais ir taip suteikti ne tik laimės kitiems, bet ir džiaugsmo sau. Būtų labai smagu, jei savo darbais pasidalintumėte su mumis – įsikeldami pas save ar atsiųsdami mums video, nuotrauką, o gal tiesiog aprašydami savo poelgį raštu. Garantuojame anonimiškumą, jei bus toks poreikis.
 
Įkvėpkime vieni kitus skleisti laimę, pozityvią energiją ir teigiamas emocijas! Nepamirškime, kad gal visai šalia yra žmonių, kuriems mūsų parodytas dėmesys ar šypsena gali padėti pajusti taip reikalingą artumą.
 
 
 

Dalintis