Balandžio iššūkis: palinkėjimas nuteistiesiems

Balandžio iššūkis
Balandžio 21 d. minima Pasaulinė kūrybiškumo ir inovacijų diena. Paskatinti šios progos skelbiame trečiąjį iššūkį – nusifilmuoti ir atsiųsti mums video, kuriame išsakote palinkėjimus nuteistiesiems, motyvuojate juos nebijoti pokyčių ir visuomenės, skatinate tikėti savimi ar sugalvojate kažką individualiai nuo savęs. Jūsų atsiųstus įrašus sumontuosime į vieną video, kurį parodysime vaikinams, esantiems įstaigoje.
 
Skatiname tai padaryti per šį mėnesį, nes, jei viskas bus gerai, vėl pradėsime bendrauti su vaikinais ne tik laiškais, bet ir gyvai! Aišku, tai vyks nuotolinėje aplinkoje, tačiau Jūsų atsiųsti video bus puikus ženklas, stengiantis vaikinams parodyti visuomenės narių palaikymą ir tikėjimą jais. Jie ilgą laiką nematė savo artimųjų, savanorių ar kitų, laisvėje esančių, žmonių. Toks video galėtų būti įrodymas, kad mes jų nepamiršome ir kad jie vis dar mums rūpi.
 
Kurkime tokią bendruomenę, kurioje visiems jos nariams būtų vietos. Išreiškime palaikymą ir rūpestį tiems, kurie to tikrai dažnai nesulaukia. Dėkojame už Jūsų įsitraukimą ir norą prisidėti!
 
Balandžio iššūkis
 
Balandžio iššūkis
 
Balandžio iššūkis

Dalintis