#bendrystėsgalia: grįžo veiklos su jaunuoliais!

Bendrystės galia
#bendrystėsgalia
 
Vyraujant karantinui bei ribojimams šalyje ir pačiame Kauno tardymo izoliatoriuje, neturėjome galimybės vykdyti veiklų gyvai. Tačiau praėjusį penktadienį vėl galėjome pasimatyti su vaikinais įstaigoje. Deja, kol kas tik nuotoliniu būdu ir be savanorių, bet tai jau yra pradžia! Užsiėmimą, kurio tema buvo „Savęs pažinimas“, vedė mūsų veiklų kuratorės.
Po veiklos vaikinai labai džiaugėsi, kad galėjo vėl mus pamatyti ir išreiškė norą susiskambinti kiek įmanoma dažniau.
Be abejo, toks formatas mums buvo neįprastas ir pareikalavo daugiau pastangų ruošiantis nei įprastai. Tačiau buvo tikrai verta vien dėl to, kad vėl galėjome išvysti vaikinų akis, išsiilgusias kitų žmonių, bei suteikti jiems progą geriau pažinti tiek save, tiek vieni kitus.
 
Kviečiame skirti 1,2 proc. GPM „Prirašytoms rankoms“ ir tokiu būdu prisidėti prie mūsų veiklų. Net vyraujant netikėčiausioms ar sudėtingiausioms aplinkybėmis, mes nesėdime sudėję rankų ir stengiamės surasti būdu, kaip toliau tęsti bendravimą su jaunuoliais įstaigoje. Jūsų prisidėjimas suteiktų tik dar daugiau galimybių tai padaryti ir padėtų ne tik produktyviai užimti vaikinų laiką, bet ir sustiprinti jau atsiradusį ryšį tarp jų bei mūsų – žmonių, esančių laisvėje.
 

Dalintis