Apie nuotolines veiklas

Apie nuotolines veiklas
Įvyko dar viena veikla nuotoliniu būdu su vaikinais, esančiais Kauno tardymo izoliatoriuje.
Jos metu kuratorės su jaunuoliais kalbėjo apie pasitikėjimą savimi. Vaikinai prisipažino, kad ši tema jiems pasirodė tikrai jautri, todėl buvo liūdna, kad negalėjome būti gyvai kartu su jais tuo metu.
Taip pat koją kišo techniniai trukdžiai, dėl kurių veikla negalėjo vykti sklandžiai. Kad ir kaip būtų gaila, teko nutraukti kelias užduotis, tačiau mes suradome išeitį, kaip nepalikti jaunuolių nuskriaustų. Užduotis, kurių negalėjome įvykdyti, perdavėme jiems į įstaigą ir tikimės, kad gavę vaikinai jas atliko. 
 
Mums liūdna dalintis tuo, bet norime pranešti, kad veiklų nuotoliniu būdu tęsti bent kol kas nepavyks. Deja, įstaigoje nėra tokių sąlygų, kurios užtikrintų veiklų sklandumą, išsaugotų jų teikiamą naudą bei įtrauktų visus norinčius dalyvauti jaunuolius. Mes su didžiule viltimi nėrėme į galimybę pasimatyti su vaikinais bent pro ekrano langelį, bet suprasdami, kad tokiomis sąlygomis veiklos praranda vertę, turime čia ir stabtelti. Tačiau mes nenustosime ieškoti kitų būdų, kuriais galėtume tęsti veiklas. Nuoširdžiai tikimės, kad dabartinė pasaulyje vyraujanti situacija pagerės ir greitu metu galėsime gyvai pasimatyti su vaikinais. Laukiame tos dienos ir nekantraujame sugrįžti į įstaigą pas taip veiklų ir savanorių išsiilgusius jaunuolius

Dalintis