Birželio iššūkis: perskaityti knygą „Stipriau už neapykantą“

Birželio iššūkis
Tikriausiai daugumai iš mūsų yra puikiai žinoma knygų galia – jos ne tik „maitina“ mūsų smegenis, bet ir padeda įsikūnyti į įvairiausių žmonių gyvenimus. Kviečiame Jus įsikūnyti į vaiko, išgyvenančio sudėtingas patirtis, vaidmenį. Tad mūsų skelbiamas birželio iššūkis – perskaityti Tim Guenard knygą „Stipriau už neapykantą“.
 
„Man teko laimė sutikti žmonių, gyvenančių tiesa. Jie mylėjo mane, nepaisydami mano praeities žymių, išdrįso priimti mano skirtingumą, mano sužeisto žmogaus krūpčiojimus. Jie įsiklausė į mano kančią ir nesiliovė mylėję netgi po audrų. Dabar mano atmintyje išlikę tai, kad jie mane priėmė.“ (citata iš knygos „Stipriau už neapykantą“).
 
Knygoje atskleidžiami augančios asmenybės, einančios per gyvenimą savo jėgomis, pamąstymai užspaudžia net giliausias širdies kerteles. Įtraukiantis jaunatviškas maksimalizmas, besiveržiantis siekis kažko daugiau ir labiausiai įstringantis momentas – net būdamas šalia kitų žmogus vis tiek savo gyvenimo kelyje yra vienas.
 
Knyga diktuoja aiškią žinutę – nepaisant skaudžių vaikystės žaizdų svarbu gebėti atsitiesti, išsigryninti vertybes ir „išsigydžius“ savo sielą padėti kitiems.
 
Tai verčia patikėti, kad nuolatinis mokymasis mylėti save iš tikrųjų keičia gyvenimus, o sudėtingos vaikystės patirtys gali būti paverstos teigiamu stimulu.
 
Skatiname prisijungti prie iššūkio ir atrasti knygos „Stipriau už neapykantą“ skleidžiamą galią
 
 
 

Dalintis