Karjeros portretai

Karjeros portretai
„Karjeros portretai” yra projektas, ties kuriuo šiuo metu intensyviai dirbame. Tad džiaugiamės galėdami pasidalinti su Jumis, kaip mums sekasi.
 
Sekmadienį įvyko jau antras susitikimas su Šiaulių tardymo izoliatoriuje esančiais nuteistaisiais. Nors trukdžių, stengiantis susisiekti su jais nuotoliniu būdu, išvengti nepavyko, tačiau tiek mes, tiek, tikimės, ir vaikinai praleido laiką turiningai.
 
Susitikimo metu planavome mėnesio, pusės metų ir metų biudžetą, kuris būtų reikalingas nuteistiesiems, išėjus į laisvę. Taip stengiamės juos paskatinti, dar atliekant laisvės atėmimo bausmę, pradėti mąstyti apie pragyvenimą laisvėje. Tai turėtų padėti jiems tinkamai nusiteikti ir pasiruošti integruotis į visuomenę. Ateityje ir toliau planuojame gilinti žinias, kurias nuteistieji visoje Lietuvoje galėtų pritaikyti realiame gyvenime. Esame paruošę veiklas, susijusias su įsidarbinimu, karjera, gebėjimu save tinkamai pateikti darbdaviui ir kitais aktualiais aspektais.
 
Norime pasidžiaugti, kad nuteistieji, esantys Šiaulių tardymo izoliatoriuje, paliko mums puikų įspūdį. Jie yra iniciatyvūs, bendraujantys, linkę diskutuoti ir demonstruojantys norą įsitraukti. Tad labai smagu, kad šiuo metu galime nors ir virtualiai keliauti po Lietuvą bei bendradarbiauti su tokiais įvairiais ir įdomiais žmonėmis!

Dalintis