Nenurašyti pokalbiai: Kazimieras Pečiukaitis

Nenurasyti pokalbiai su Kazimieru Peciukaiciu
#NenurašytiPokalbiai – tai projektas, siekiantis pažinti žmogų, atlikusį laisvės atėmimo bausmę.
 
Su Kazimieras Peciukaitis susipažinome vasarą, kada jį ir pakalbinome šiam projektui. Nuo tada jis prisijungė prie mūsų komunikacijos komandos ir jo tekstus galite skaityti kas antrą pirmadienį!
 
Šiame pokalbyje Kazimieras pasakoja, kokią svarbią reikšmę išlikimui žmogumi įkalinimo įstaigoje turėjo literatūra, norą studijuoti universitete, reintegraciją į visuomenę grįžus į laisvę ir apie kitus savo gyvenimo momentus.
 
Pokalbis paprastas, bet kartu labai reikšmingas. Visgi Lietuvoje dar nėra sukurta daug erdvės teistų žmonių balsui. Tad džiaugiamės galėdami prisidėti prie šios erdvės kūrimo ir tikimės, kad šiame pokalbyje atrasite ir dalelę savęs.
 
Pilną pokalbio versiją gali pamatyti mūsų Contribee bendruomenės nariai. Pilnoje versijoje Kazimieras papasakojo dar ir apie probacijos sistemą ir kokia probacijos forma yra taikoma jam pačiam bei kaip jį patraukė rašymas, kada įsiliejo į šią veiklą ir kokį straipsnį rašo šiuo metu. Dar nesi mūsų Contribee dalis, bet nori ja tapti? Užsuk čia: https://contribee.com/prirasytosrankos
 
Pokalbį galite žiūrėti čia: https://youtu.be/LULuytge2zI

Dalintis