Mūsų varomoji jėga – savanoriai

38 savanoriai
2021 metais „Prirašytų rankų“ varomoji jėga buvo 38 savanoriai. Dėl Jūsų suteiktos paramos praėjusiais metais turėjome galimybę į komandą priimti net 25 naujus savanorius!
 
Kodėl sakome, kad dėl Jūsų skirtos paramos?
 
Kad veiklos vyktų kokybiškai, kiekvienas savanoris mūsų organizacijoje turi būti apmokytas. Šiais metais Jūsų suteiktas finansinis palaikymas leido suorganizuoti naujiems savanoriams kelių dalių mokymus – apie asmenines ir kitų žmonių ribas, manipuliaciją, savanorystės „Prirašytose rankose“ ypatybes ir aktualią informaciją apie organizaciją.
 
Iš viso mokymai truko net 7 valandas! Jūs padėjote į komandą įtraukti žmones, pasiruošusius kokybiškai ir tinkamai atlikti savanorystę mūsų organizacijoje bei bendrauti su laisvės atėmimo bausmę atliekančiais asmenimis.
 
Be savanorių „Prirašytos rankos“ negalėtų egzistuoti, o be mokymų nebūtų mūsų savanorių. Taigi Jūsų parama mums yra be galo reikšminga.
 
Paremdami mus Contribee platformoje užtikrinate, kad mūsų organizacija ir toliau gyvuos, nes į priekį mus ves apmokyti ir savanorystę įkalinimo įstaigose pasirengę atlikti žmonės. Nuoroda į mūsų Contribee: https://contribee.com/prirasytosrankos

Dalintis