2021 m. su teistais žmonėmis bendravome 627 val.

627 valandos ikalinimo istaigose
2021 metais „Prirašytos rankos“ darbavosi net trijose įkalinimo įstaigose – Kauno ir Šiaulių tardymo izoliatoriuose bei Panevėžio pataisos namuose. Per metus mūsų komanda visose įstaigose įvykdė net 44 veiklas!
 
Kauno tardymo izoliatoriuje per metus savanoriavome apie 446 valandas.
Panevėžio pataisos namuose – apie 125 valandas.
Šiaulių tardymo izoliatoriuje – apie 56 valandas.
 
Visu tuo dalinamės ne šiaip sau. Tai yra informacija, kuri leidžia mums suvokti, kad veikiame tikslingai. Tai mums suteikia motyvacijos 2022 metais stengtis dar labiau, kad visi šie skaičiai didėtų. Tai mums leidžia suprasti, kad be JŪSŲ finansinės paramos viso to nebūtų.
 
Jūsų dėka galime bendrauti net su trijose skirtingose įstaigose esančiais žmonėmis. Dėl Jūsų skiriamo palaikymo galime turėti tokią nuostabią komandą. Jūsų paramos dėka galime kelti sau naujus tikslus, apie kuriuos dar organizacijos veiklos pradžioje negalėjome net pasvajoti.
 
Skirdami mums paramą suteikiate pagrindą, nuo kurio galime atsispirti ir kilti vis aukščiau. Contribee būtent yra ta platforma, kuri suteikia mums stabilumą, nes gauname kasmėnesinę paramą.
 
Kviečiame prisidėti prie mūsų veiklos per šią platformą ir 2022 metais kartu pasiekti dar įspūdingesnių rezultatų!
 
Dėkojame visiems ir kiekvienam iš Jūsų, kad remiate bei palaikote mus. Prisidėti galite čia: https://contribee.com/prirasytosrankos

Dalintis