Karas Ukrainoje ir teisti žmonės

Karas Ukrainoje ir teisti zmones
Karas Ukrainoje giliai palietė kalinčius žmones. Jie puikiai supranta, ką reiškia laisvės atėmimas. Taigi nuteistieji labai nori prisidėti prie paramos už savo suverenitetą kovojančiai šaliai.
 
„Prirašytos rankos“ į veiklas įkalinimo įstaigose stengiasi integruoti temas, susijusias su Ukraina ir jos palaikymu. Teisti žmonės skirtingose įstaigose į tai reaguoja labai panašiai – noriai ir aktyviai įsitraukia.
 
Šiaulių tardymo izoliatoriuje esantys vyrai tiki Ukrainos pergale ir kuria plakatus, skulptūrėles šiam tikėjimui išreikšti. Kauno tardymo izoliatoriuje bausmę atliekantys vaikinai išgyvena dėl civilių aukų ir kuria iliustracijas Ukrainos tematika, kurias greitu metu galėsite išvysti. Panevėžyje kalinčios moterys seka naujienas ir savo lėšomis prisideda prie paramos.
 
„Prirašytos rankos“ nelieka abejingos Ukrainos padėčiai. Kiekvieną mėnesį išsiunčiame naujienlaiškį Contribee rėmėjams, kuriame nurodyti būdai, kaip galima padėti Ukrainai. Socialiniuose tinkluose dalinamės priemonėmis, padedančiomis nuo karo kenčiantiems. Visa tai galite rasti mūsų Instagram sukurtame highlight‘e.
 
Nei mes, nei teisi žmonės nėra abejingi vykdomam žiaurumui prieš Ukrainą. Kviečiame ir Jus nenustoti reaguoti į įvykius Ukrainoje. Palaikykite visais įmanomais būdais už savo laisvę kovojančius didvyrius.
 
Slava Ukraini! 💙💛

Dalintis