Kviečiame skirti 1,2 proc. GPM Prirašytoms rankoms

1,2 proc. GPM
Įkalinti žmonės patiria atskirtį nuo visuomenės. Juos skiria ne tik metalinė tvora, bet ir laisvėje esančiųjų netikėjimas teistų asmenų potencialu. Netikėjimas, kad nuteistieji gali grįžti į laisvę kaip dori žmonės. Netikėjimas, kad jie gali atnešti teigiamą indėlį visuomenei.
 
Tik mes patys galime sumažinti šiuo netikėjimu pagrįstą atskirtį. Įkalintas žmogus bus nenurašytas, jei kiekvienas iš mūsų suteiks jam progą pasitaisyti.
 
Skirk „Prirašytoms rankoms“ savo 1,2 proc. GPM ir kartu užtikrinsime, kad bausmę atliekantys žmonės efektyviai integruotųsi į visuomenę. Nuteistieji, dar būdami įkalinimo įstaigose, su Tavo pagalba galės mokytis tinkamo elgesio modelių, keisti požiūrį į savo vertybes ar gilinti žinias, reikalingas adaptyviam prisitaikymui laisvėje. Tai padės jiems į visuomenę sugrįžti labiau pasiruošusiems integruotis.
 
Kartu pasistenkime, kad įkalintas žmogus netaptų nurašytu laisvėje. Prisidėk prie to ir skirk 1,2 proc. GPM mums iki gegužės 3 d.
 
SVARBU!
Jei jau esi skyręs mums 1,2 proc. GPM keleriems metams, reikia prisijungti prie savo paskyros ir patvirtinti šį sprendimą

Dalintis