Skirkite 1,2 proc. GPM mums

VEIKLOS PRADŽIA:

Savanorė nuteistųjų paklausia, ar lengva jiems svajoti. Vienas iš kalinčių jaunuolių daug negalvojęs atsako, kad svajoja nebent tik apie blogus ir žiaurius dalykus bei pasidalina smulkmenomis.

Tuo metu tai skamba kaip drąsi išpažintis arba manevras, kurio tikslas ištestuoti savanorės reakciją. Mergina sureaguoja, bet nepasimeta. Užsiėmimas vyksta toliau.

VEIKLOS ĮPUSĖJIMAS:

Tas pats vaikinas vėl prakalba ir savanorės pasiteirauja, kaip jis galėtų pakeisti savo mintis bei požiūrį į save, nes supranta, kad kažkas yra ne taip.

Savanorė pasiūlo kelis pratimus,kurie padeda limituojančius įsitikinimus apie save pakeisti teigiamais. Įsitraukia visi veiklos dalyviai, norėdami padėti.

VEIKLOS PABAIGA:

Kalintieji stengiasi įsivaizduoti patį geriausią savo gyvenimo scenarijų, kuris galėtų įvykti po 10 metų. Minėtas jaunuolis irgi bando svajoti, nors, kaip jis buvo užsiminęs, jam tai svetima.

Visgi vaikinas nustebina ne tik visus aplinkui, bet ir patį save. Jis galvoje sukuria scenarijų, kuris yra gyvenimas be nusikaltimų. Paklaustas, ar tuo metu jis kaip nors kitaip skaudintų žmones, jis atsako, kad ne.

Rezultatas – kalintis vaikinas, kuris veiklos pradžioje kalbėjo tik apie žiaurias svajones, praėjus kiek daugiau nei valandai, jau geba įsivaizduoti save visai kitokį – viską pradedantį nuo švaraus lapo.

Prisidėkite prie mūsų veiklos, skirdami 1,2 proc. GPM, ir padėkite atrakinti daugiau tokių pokyčių.

Kaip skirti 1.2 proc. gyventojų pajamų mokesčio, skaitykite čia: 1,2 proc. GPM parama.

Dalintis