Prirašytų rankų gegužė – bendrystės mėnuo

Prirašytų rankų gegužė atnešė daug naujų projektų ir dar stipresnį bendrystės pojūtį.

Mūsų savanoriai įvykdė 28 veiklas 4 įkalinimo įstaigose – nuo vasaros sutiktuvių grilinant dešreles iki jogos ir pokalbio apie „Piligrimų kelią į Santjago de Kompostelą“, kurį inicijavo į svečius užsukusi Živilė Olišauskaitė. Va tokią veiklų amplitudę sukūrėme gegužę!

Išleidome pirmąjį atsinaujinusios tinklalaidės „Įkalinti ar įgalinti?“ epizodą – jau galime susimatyti naujoje studijoje, į kurią mus įsileido „Ritmas ir Baublys“, susigirdėti su nauja tinklalaidės vedėja Vaiva Ona Makūnaite ir pašnekovu Karoliu bei susipažinti su epizodą įamžinusiu Luke Milker.

Naujoji savanorių koordinatorė Ramunė Lapūnaitė susitiko su savanoriais Kaune, Vilniuje ir Panevėžyje, kad aptartų ateities planus ir sutvirtintų ryšį, kuris kartais gali būti blaškomas virtualaus bendravimo.

Mūsų nauja komandos narė Alina Buidovaitė-Gurklienė pasistengė, kad galėtume pasidalinti apie kalinčių žmonių resocializaciją ir integraciją į darbovietę Lithuanian Diversity Charter organizuotame renginyje.

Užmezgėme naujų partnerysčių su kitomis organizacijomis – apie tai plačiau pasidalinsime jau labai greitai, nes nekantraujame startuoti su bendrais projektais jau šią vasarą!

Dalintis