Prirašytų rankų birželis

Prirašytų rankų birželis buvo labai darbingas:

Iš viso įvykdėme 23 veiklas Kauno, Vilniaus, Šiaulių ir Alytaus kalėjimuose. Veiklų įvairovė džiugina tiek mus, tiek kalinčius žmones – nuo dalelių fizikos, apie kurią dalinosi Gediminas Šarpis, iki Marijaus Vasiliausko sąmoningo kvėpavimo užsiėmimų, vasaros atidarymo, grilinant dešreles, ar kartu su Vilniaus kalėjimo užimtumo specialistėmis ir kitomis NVO suorganizuotos Joninių šventės.

Apsilankę pusiaukelės namuose, susipažinome su ten esančiais žmonėmis ir dirbančiais specialistais. Išgirdome jų lūkesčius ir jau greitai pradėsime ten vesti reguliarius užsiėmimus.

Kartu su komanda ir savanoriais kūrėme ilgalaikę viziją bei kėlėmės ilgalaikius tikslus „Prirašytoms rankoms“. Išsigryninome organizacijos viziją ir misiją, susidėliojome prioritetines temas keleriems metams į priekį.

Įrašėme net 2 naujas tinklalaides su Simon Schwarz, Nuteistųjų konsultavimo centro vadovu, ir Urte Karalaite, kuri yra iniciatyvos „Neišgirsti balsai“ iniciatorė ir koordinatorė. Pokalbiai, kuriuos vedė Vaiva Ona Makūnaitė, jau labai greitai išvys dienos šviesą!

Mūsų savanorė Dovilė Joneliūkštė pristatė „Prirašytų rankų“ veiklą Kauno pusiaukelės namų pusmečio veiklos pristatyme.

Dalintis