Prirašytų rankų liepa buvo itin spalvinga

Prirašytų rankų liepa pasižymėjo įvairiaspalvėmis veiklomis:

Vilniaus kalėjime savanoriai lankėsi net 24 kartus, Alytuje – 5 kartus, o Kaune 3 kartus užsiėmimus vedėme kalintiems jaunuoliams ir 1 kartą suaugusiems žmonėms.

Lietuvos galia mus pasikvietė į savo tinklalaidę. Ją galite paklausyti čia.

O Pumpėnų festivalyje surengėme skirtingas pramogas, kurios padėjo iš arčiau pažvelgti į įkalinimo sistemą.

Vienas iš jų yra Erasmus+ projektas, kurį pradėsime vykdyti spalį, o kitas – Europos solidarumo korpuso projektas. Taip pat toliau vykdėme jau anksčiau pradėtą tarptautinį projektą ir jau spėjome pravesti 9 užsiėmimus iš 12.

Sužinojome, kad šiais metais savo 1,2 proc. GPM mums skyrė rekordinis žmonių skaičius ir mes sulaukėme 975 Eur! Be to, atnaujinome savo Aukok.lt puslapį, kuriame mums jau skyrėte virš 100 Eur!

Kviečiame paremti mūsų veiklą Aukok.lt platformoje: aukok.lt.

Aptarėme bendradarbiavimo galimybes su 3 skirtingomis organizacijomis: Nepatogiu Kinu, LiPSA, LCC universitetu Klaipėdoje ir filmų kūrėju bei režisieriumi Rimvydu Čekavičiumi.

Prirašytų rankų liepa buvo aktyvi, organizuojant savanorių atrankas ir siekiant sustiprinti savanorių būrį Panevėžyje. Visus kitus, kurie norėtų savanoriauti kituose miestuose, kviesime pildyti savanorystės anketą jau šį mėnesį – sekite naujienas!

Viską, ką pavyko nuveikti praėjusiais metais, išsamiai sudėjome į vieną dokumentą, kuris visiems laisvai prieinamas čia: metinė ataskaita.

Dalintis