Prirašytų rankų rugsėjis

Nors geri orai lepino beveik visą rugsėjį, saulės spinduliai nuo darbų neišblaškė. Kaip atrodė Prirašytų rankų rugsėjis?

Įgyvendinome iš viso 10 veiklų Alytaus ir Vilniaus kalėjimuose.

Prirašytų rankų rugsėjis atnešė kol kas didžiausias mūsų vykdytas savanorių atrankas. Džiaugiamės net 22 naujais komandos nariais!

Papildomam idėjų generavimui ir jų įgyvendinimui prie mūsų keliems mėnesiams prisijungė dvi VU ketvirto kurso kriminologijos studentės, kurios pas mus atliks praktiką.

Mūsų savanorė Jovita Ventienė buvo nominuota metų savanorio pozicijoje Social’INGO organizuojamame konkurse visos Lietuvos mastu.

Dalyvavome „Tolerantiško jaunimo asociacijos“ organizuotame pokalbyje prie kavos puodelio, kurio metu dalinomės savo patirtimi, savanoriaujant kalėjime.

Pradėjome projektą „Viskas mano rankose 2“, kurio metu kursime mentorystės programą savanorėms(-iams). Taip pat susiskambinome su partneriais iš Lietuvos, Ukrainos, Italijos ir Kroatijos, su kuriais pradėsime projektą INSIGHT. Jo metu spręsime kalinčių žmonių vaizdavimo žiniasklaidoje problemą ir sieksime padėti kalintiems žmonėms geriau pasiruošti grįžimui į laisvę.

Dalintis